Dulceata din flori de salcam

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 25 Mai 2011 | 5197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2l apa
  • 2kg zahar
  • 1kg flori
  • sucul de la 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din flori de salcam:

Am pus apa si zaharul pe foc(timp de 60min).

Am cules florile de pe ciochine, apoi le-am lasat cateva minute in apa pt a iesi toate ganganiile. Le-am spalat bine in cateva ape dupa care le-am adaugat in oala in care am pus apa si zaharul(dar asta numai dupa ce a fiert 60min).

Am dat la foc mic si am lasat asa pana cand a devenit ca o gelatina,am adaugat si sucul de la lamai si am mai lasat 5min dupa care am dat la o parte de pe foc.

Am pus dulceata fierbinte in borcanele dupa care le-am pus in cuptor cam 20min.Le-am lasat in cuptor pana a doua zi,dupa care le-am depozitat in camara.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici