Drob din pulpa de porc si vitel

de dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2010 | 14169 vizualizari

 

Acest drob din carne de porc si vitel il pot face si este un deliciu pentru masa de Pasti.Baietii mei au o intoleranta la miel si de aceea nu pot sa gatesc o reteta de miel de Pasti.Eu in schimb sunt fan miel,dar nu pot face doar pentru mine.Drobul meu a iesit foarte bun si astfel am mancat si noi drob de pasti.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de porc (pulpa de porc).
  • 500 gr carne tocata de vitel.
  • 500 gr ciuperci(taiate julien).
  • 500 gr ficat de pui.
  • 8 oua fierte tari
  • 2 oua crude.
  • 5 legaturi de ceapa verde.
  • 5 legaturi de usturoi verde.
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de marar verde.
  • 1 legatura de ridichi(pentru decor).
  • 1 ardei rosu gras(pentru decor).
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din pulpa de porc si vitel:

Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate ingredientele,dupa care le amestecam bine cu mana intr-un recipient mai mare.Tocam toate ingredientele:ceapa verde,usturoiul verde,patrunjelul verde,mararul verde si cele doua feluri de carne tocata de porc si de vitel.Mentionez ca eu am cumparat pulpa de porc pe care mi-au tocat-o la supermarket in fata.Carnea de vitel se gaseste tocata la casoleta.Separat tocam si ficatul de pui in cubulete mici.Amestecam toate aceste ingrediente,punem condimentele dorite si 2 oua crude,apoi le vom pune in forma de yena de cozonac. La mijloc vom pune cate 4 oua,astfel cand vom taia drobul sa se vada frumos oul fiert.Acest drob il fac in fiecare an de pasti deoarece copiii mei au o intoleranta la miel. Pofta buna !!! O minunata reteta de Pasti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din pulpa de porc si vitel" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi