Drob din maruntaie de curcan

de jolygina in Curcan, 6 Iul 2010 | 10765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g inimi de curcan
  • 400g ficat de curcan
  • 6 cepe verzi
  • 4 fire de usturoi verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 5 oua
  • un prapure pentru invelitul drobului
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din maruntaie de curcan:

Se fierb ficatul si inimile de curcan ,dar le fierbem separat.

Ficatul cand il fierbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sare.

Se fierb, se lasa sa se raceasca dupa care le tocam. Se toaca si verdeata si se amesteca cu maruntaiele de curcan. Le condimentam cu sare, piper si la sfarsit punem ouale si le incorporam bine.

Se pune prapurele intr-o forma rotunda dupa care punem compozitita si finisam

Lasam la cuptor 30-45 min dupa care scoatem drobul din cuptor sa se raceasca,nu se taie cald deoarece riscati sa se sfarame, sa nu fie felie intreaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din maruntaie de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:27

si eu vreau...........

nadina73 1

07.07.2010, 00:14

foarte bine arat ,eu cumpar foarte mult carne de curcan dar inimi si ficat nu am vazut deloc,decat pipote,tare bine arata nota 10

lia maria 1

07.07.2010, 08:16

bun , bun, foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]