Drob de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 9268 vizualizari

 

stiu k a trecut pastele, dar am uitat sa postez reteta asta

 

INGREDIENTE

  • 300 g pipote si inimi de pui
  • 200 g ficatei de pui
  • 3 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 fire  usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • vegeta.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

  1. Speli si cureti bine pipotele, inimile si ficateii si le pui la fiert in apa cu sare, dar fierbi ficateii separat.
  2. Intre timp, speli ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si le tai marunt.
  3. Dupa ce au fiert maruntaiele, le strecori si le treci prin masina de tocat, apoi le amesteci cu verdeata tocata si cu 2 oua batute.
  4. Potrivesti gustul de sare, piper si vegeta, omogenizezi compozitia si o torni intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu faina.
  5. Bati oul ramas, il intinzi peste compozitia de drob si dai la cuptor pentru 35-40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
DROB CU MASLINE