Drob de pui

de Gherca Daniela in Pui, 24 Apr 2014 | 7799 vizualizari

 

II multumesc Jamilei Cuisine pentru superba retata de drob!

 

INGREDIENTE

  • 600 g de pipote si inimi de pui,
  • 600 g de ficat de pui,
  • 3 cepe medii tocate,
  • 1 legatura mare de ceapa verde,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 1 legatura de marar,
  • 4 oua crude,
  • 5 linguri de ulei,
  • 3 oua fierte,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert suficient le-am scos si le-am lasat sa se raceasca.

Separat, intr-o tigaie am pus cele 5 linguri de ulei si am pus ficatul pana s-a prajit usor, fara sa se arda. Le-am scos si l-am lasat si pe acesta la racit.

In aceeasi tigaie am pus ceapa tocata si putina sare, (dar si putin ulei ca a mai trebuit) si dupa ce a prins o culoare frumoasa am adaugat peste si ceapa verde, am mai lasat careva minute si le-am dat deoparte sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit pipotele, inimile si ficatul, le-am taiat marunt, peste am pus verdeturile, ceapa calita, ouale crude, sare si piper si am amestecat bine pana s-au incorcorat toate ingredientele

Intr-o tava mica de cozonac tavetata cu hartie ce copt, am pus jumate de compozitie pe urma ouale fierte si apoi cealalta jumatate de compozitie, am nivelat frumos si l-am dat la cuptorul incins pentru aprox.40 min.

TIPS-URI

1

s-a papat asa repede incat nu am mai apucat sa il fotografiez si in interior, :( arata superb :x

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ficatei (sote) de pui