Drob de pui

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 8659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 700 g pipote
  • 7 oua+2 oua pt uns deasupra
  • 7 fire de usturoi
  • 5 fire de ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pregatim doua craticioare ,in una se pun ficateii la fiert , iar in cealalta pipotele. Dupa ce s-au fiert ,se scurg, si se dau prin masina de tocat carne impreuna cu usturoiul,ceapa,patrunjelul si mararul.Apoi adaugam ouale si condimentam cu sare si piper.

Tapetam o tava de cozonac cu ulei,apoi aseazam drobul. Ungem deasupra cu ou ,si introducem tava la cuptor, pana se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]