Dovlecel la cuptor

de amalia01 in Mancaruri de legume, 13 Sep 2013 | 3482 vizualizari

 

Sa profitam de bogatia toamnei!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel-floare
  • 1 ceapa alba
  • 100 g branza telemea rasa
  • 200 g pastrama din piapt de pui
  • marar verde tocat
  • sare
  • 1 cutie crema de branza cu smantana "ceva fin
  • ulei
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel la cuptor:

Dovlecelul se taie in patru si se curata de coaja.

Se scobeste cu o lingurita.

Miezul se toaca marunt.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Pieptul de pui se taie cubulete.

Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei.

 "barcutele"de dovlecel se sareaza putin.

Miezul de dovlecel si ceapa se calesc in putin ulei.

Se adauga pieptul de pui.

Se ia de pe foc si se adauga telemeaua rasa si mararul

Se potriveste de sare

Compozitia astfel obtinuta se aseaza in "barcute"

Se pune deasupra crema de smantana si se presara pesmet

Se da la cuptor pentru 30 de minute

Se servesc cu crema de branza cu smantana din belsug

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu broccoli si conopida