Dovlecei pane

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 1 Iul 2013 | 4921 vizualizari

 

il gatesc foate des, fiul meu e fan declarat al acestui preparat ;)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 2 oua
  • 100 ml apa minerala
  • 4 linguri (cu varf) de faina
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • busuioc uscat (1/2 lingurita)
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam dovlecelul de coaja si il feliem cat se poate de subtire. Il saram si il asezam in strecuratoare pentru a-si pierde apa in exces (cca 20 minute).

Pregatim un aluat ca de clatite din oua, apa minerala, sare si piper,busuioc, patrunjel verde, faina.

Trecem feliile de dovlecel prin acest amestec si le prajim in ulei incins pana capata culoare aurie.

Le scoatem pe servetele absorbante pentru a se scurge uleiul in exces.

 

TIPS-URI

1

Servim cu legume proaspete sau /si suc de rosii.

2

in combinatie cu lamaia e delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei pane