Dovlecei la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 21 Iun 2011 | 5070 vizualizari

 

E prima data in acest sezon cand pregatesc dovlecei ...

 

INGREDIENTE

  • 5 rosii
  • 3  oua
  • 3 dovlecei potriviti
  • 200 g branza sarata
  • 100 g smantana
  • 1 legatura ceapa verde
  • condimente dupa gust
  • ulei pentru uns forma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Taiem felii rosiile si dovleceii, le condimentam si le asezam intr-un vas, una cate una. Adaugam ceapa tocata si branza rasa (plus condimente, daca mai este necesar) si punem vasul la cuptor (incins in prealabil) pentru 40 de minute. Adaugam apoi ouale batute cu smantana si lasam pana cand se rumeneste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel cu branza