Dovlecei cu morcovi si ceapa

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 8 Apr 2017 | 9109 vizualizari

 

"Retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa alba
  • 1-2 morcovi
  • apa
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu morcovi si ceapa:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit, cateva minute, in ulei de masline. Se adauga si morcovul taiat rondele.

Punem apa, cat sa acopere si lasam la foc mic sa fiarba. Cand morcovul e aproape fiert, se adauga dovleceii taiati cuburi.

Punem sare si piper, putina apa, acoperim cu un capac si lasam pana e totul fiert.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu morcovi si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte( de post)- "Şorbat adass"