Desert negresa cu caise

de cristina1985 in Prajituri, 17 Iun 2017 | 2380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 3 lg cacao
  • 3 oua
  • 400 g faina
  • praf de copt
  • coaja lamaie
  • 1 lg-ta esenta rom
  • 500-600 g caise
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu caise:

Se amesteca pe foc, zaharul, laptele, untul si cacaua, pana se topeste primul (zaharul). Lasam la racit. Adaugam faina, galbenusurile, praful de copt, coaja de lamaie si esenta rom.

Albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitia cu faina. Se toarna aluatul intr-o tava de 32x22 cm si se asaza jumatatile de caise.

Se da la cuptor si se tine pana se coace. Eu am cuptor vechi si am tinut 35 minute. Puteti verifica cu betisoare de frigarui sau scobitoarea, daca este gata, dupa 20-30 minute. Sa nu tineti mai mult, pentru ca se va usca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere