Desert mini-strudele cu mere si scortisoara

de Lily_Musat in Dulciuri, 1 Iul 2009 | 10941 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1 pachet de foi de placinta Linco
    1 kg de mere romanesti
    2 linguri de zahar
    3 pliculete de zahar vanilat
    1 lingura de scortisoara macinata
    cateva picaturi de esenta de rom
    ulei pentru uns foile si pe deasupra
    4 nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini-strudele cu mere si scortisoara:

Taiem merele si le razuim. Eu le-am razuit la robot. Punem peste mere zaharul si zaharul vanilat, scortisoara si esenta de rom. Ungem foile de placinta cu ulei si le punem una peste alta pana cand terminam tot pachetul.

Dupa aceea punem pe deasupra amestecul de mere si rulam pana la jumatate pe latime, apoi din cealalta parte rulam tot pana la jumatate si cu un cutit bine ascutit taiem pe jumatate rulourile.

Le portionam si le ungem cu ulei, iar deasupra punem cate o bucata de nuca. Le punem pe hartie de copt. Le bagam la cuptor pentru 25 minute la 190 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini-strudele cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu mar(Apfelkrapfen)