Desert la pahar cu ciocolata si frisca

de Oana in , 27 Noi 2018 | 3303 vizualizari

 

 Pentru acest desert am folosit frisca vegetala Montare D'Oro.

 

INGREDIENTE

  • 100 g biscuiti cu crema
  • 100 g ciocolata neagra topita
  • 150 g ricotta
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 100 g fulgi de ciocolata
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu ciocolata si frisca:

Marunteste biscuitii la robot.

Topeste ciocolata si apoi mixeaz-o impreuna cu ricotta, esenta de portocale si jumatate din frisca batuta.

Optional, poti adauga 1-2 linguri de zahar pudra daca doresti mai dulce, eu nu am mai pus.

Pregateste doua cupe de desert, pune 2 linguri de biscuiti maruntiti, apoi crema de ciocolata, fulgi de ciocolata si frisca. Repeta straturile si decoreaza cu frisca si fulgi de ciocolata.

Pune la rece cel putin o ora inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata si crema de lapte cu visine