Desert inghetata de mango si cocos

de katty in Dulciuri, 1 Aug 2020 | 3449 vizualizari

 

Retete de vara
 O inghetata super aromata, delicioasa pentru zilele caniculare.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 ml nectar de mango 50%fruct
  • 300 ml lapte de cocos
  • 4 galbenusuri
  • 70 gr zahar
  • un praf de sare
  • 170 gr frisca
  • 1 lingura lichior de cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de mango si cocos:

Intr-o cratita cu fund dublu punem galbenusurile cu sarea si zaharul si amestecam pana se albeste si isi mareste volumul.

Adaugam laptele de cocos, omogenizam si punem craticioara la foc mic. Amestecam pana se leaga cremaa, fara a fierbe.

Dam jos si racim compozitia.

Amestecam cu nectarul de mango si frisca batuta. Turnam compozitia intr-o forma si o dam la congelator. Amestecam ocazional in ea pana este inghetata perfect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de mango si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu mure, zmeura si glazura oglinda