Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo

de Aletta in Prajituri, 19 Iul 2017 | 6944 vizualizari

 

Am pregatit aceste cupe de mousse-uri delicoase de vara, perfecte pentru cand avem invitati, un desert racoritor si deosebit. 

 

INGREDIENTE

Pentru cupele de mousse-uri de fructe :

  • 100g biscuiti digestivi
  • 50 g unt

Crema alba:

  • 100 g crema de branza
  • 125 g mascarpone
  • 100 g zahar pudra
  • 100 ml frisca lichida
  • 7 g gelatina
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • esenta vanilie
  • un praf de sare

Crema de capsuni:

  • 100 ml frisca lichida
  • 100 crema de branza
  • 50 g zahar
  • 200 g capsuni
  • un varf cutit sare
  • gelatina 5 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo:

Biscuitii se maruntesc cu ajutorul blenderului si se amesteca cu untul topit, pana ajung la consistenta nisipului ud. 

Gelatina se pune la inmuiat.

Mascarponele se mixeaza cu zaharul, branza, zaharul vanilinat, esenta de vanilie, praful de sare. Se adauga si frisca lichida. Se mai mixeaza putin.

Se adauga gelatina topita pe baie de aburi si se omogenizeaza bine cu crema. Se toarna peste biscuiti si se niveleaza. Se da inapoi la frigider, pana se face a 2 a crema,cea de capsuni. Branza se mixeaza cu zaharul, putina sare apoi se adauga frisca lichida si se mai mixeaza putin. Se adauga capsunile date prin blender. Se omogenizeaza. Gelatina se topeste pe aburi si se adauga in crema si se toarna peste prima crema care este deja intarita.
Pentru cel de oreo : https://www.bucataras.ro/retete/desert-cheesecake-cu-oreo-82423.html  ( eu am injumatatit ingredientele si aici)

TIPS-URI

1

din aceste cantitati, ies 6 cupe din fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]