"Degetele" picante de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 1 Aug 2014 | 5238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 4 oua potrivite
  • 200 gr faina alba de grau
  • chilli (o lingurita), piper si sare dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Degetele" picante de pui:

Spalam pieptul de pui si il taiem in fasii subtiri.

Ouale le batem spuma impreuna cu condimentele.

Fasiile de pui le trecem prin faina, iar mai apoi prin ouale batute spuma.

Le prajim la foc potrivit pana se rumenesc bine.

Le scoatem apoi intr-un vas in care am asezat servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se servesc alaturi de sos de usturoi cu smantana si busuioc sau mudejei de usturoi cu rosii. Sau poate cu o salata vesele si colorata.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Degetele" picante de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in compozitie de mustar