"Degetele" picante de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 1 Aug 2014 | 5660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 4 oua potrivite
  • 200 gr faina alba de grau
  • chilli (o lingurita), piper si sare dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Degetele" picante de pui:

Spalam pieptul de pui si il taiem in fasii subtiri.

Ouale le batem spuma impreuna cu condimentele.

Fasiile de pui le trecem prin faina, iar mai apoi prin ouale batute spuma.

Le prajim la foc potrivit pana se rumenesc bine.

Le scoatem apoi intr-un vas in care am asezat servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se servesc alaturi de sos de usturoi cu smantana si busuioc sau mudejei de usturoi cu rosii. Sau poate cu o salata vesele si colorata.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Degetele" picante de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui cu "Ouzi"