"Degetele" picante de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 1 Aug 2014 | 4566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 4 oua potrivite
  • 200 gr faina alba de grau
  • chilli (o lingurita), piper si sare dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Degetele" picante de pui:

Spalam pieptul de pui si il taiem in fasii subtiri.

Ouale le batem spuma impreuna cu condimentele.

Fasiile de pui le trecem prin faina, iar mai apoi prin ouale batute spuma.

Le prajim la foc potrivit pana se rumenesc bine.

Le scoatem apoi intr-un vas in care am asezat servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se servesc alaturi de sos de usturoi cu smantana si busuioc sau mudejei de usturoi cu rosii. Sau poate cu o salata vesele si colorata.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Degetele" picante de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele picante din piept de pui