Degetele de pui

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 9575 vizualizari

 

Copiii le vor adora, cu siguranta.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • boia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele de pui:

Se spala pieptul de pui si se portioneaza in fasii inguste.

Se sareaza si se pipereaza.

Ouale se bat cu putina sare.

Condimentele se amesteca cu pesmetul.

Se trece carnea prin faina, ou, pesmet, iar apoi se prajesc in ulei incins.

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini paneuri picante