Cuscus picant

de ANCA in Mancaruri cu carne, 2 Mai 2010 | 9973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne tocata (am folosit de vitel)
  • cuscus
  • suc de rosii
  • 2 linguri de vin alb sec
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sos chilli
  • piper
  • salvie
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus picant:

Carnea tocata am inabusit-o impreuna cu ceapa si usturoiul verde, am adaugat putina salvie, cimbru si salvie si am lasat la foc mic cca 20 min. Apoi am adaugat o cana cu suc de rosii, am stropit cu putin vin alb si sos chilli dupa gust si am lasat la fiert inca 5 minute, dupa care am adaugat cuscus-ul si dupa ce a dat un clocot am oprit focul, am potrivit cu sare si piper mozaic si am acoperit cu un capac 10 minte, pentru a se umfla cuscus-ul.

Se serveste cald, cu salata sau fara.

TIPS-URI

1

sosul trebuie sa fie in cantitate mai mare, pentru a avea de unde trage cuscus-ul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (5)

Oana 1

02.05.2010, 21:59

Iamiii

mihaelar63 1

19.08.2010, 07:46

buna idee , cu carne tocata , am sa facsi eu

nadina73 1

16.11.2010, 01:46

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kritharaki