Cus-cus cu legume

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 22 Aug 2010 | 7530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cu cus-cus
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 1/4 telina
  •  2-3 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu legume:

Curatam legumele.Taiem ceapa marunt, morcovul bastonase. ardeiul gras si telina cubulete.Punem toate legumele intr-un vas cu   apa in care am adaugat un strop de sare si lasam sa fiarba.Cand totul este fiert se adauga cuscusul si apa cat sa acopere si chiar sa depaseasca putin amestecul.Adaugam 2-3 linguri ulei de masline ,amestecam,dam in 2-3 clocote dupa care   lasam circa 10 min pana cand cuscusul absoarbe toata supa.Stropim cu zeama de la o jumatate de lamaie, amestecam si servim.

Se poate servi rece sau cald , ca atare sau ca si garnitura.

Pentru aspect eu am taiat rondele de ardei gras in care am pus cuscusul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 07:40

Multumesc,Lenutica..............

danis 1

30.08.2010, 12:53

ce bun trebuie sa fie

Bucataras Medi 1

30.08.2010, 15:31

foarte bun Dani..........mie imi place..........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]