cus - cus si afumatura cu salata de ardei copti

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 6 Mai 2010 | 4972 vizualizari

 

trebuia sa incerc si eu cus-cusul asta, sincer mi-a placut tare mult si c
u siguranta o sa-l fac si in alte combinatii, deocamdata l-am facut asa pt ca nu stiam ce gust are si am zis sa-i scot un pic ochii sotului cu afumatura ca sa se induplece sa guste si din el, si chiar i-a placut :)

 

INGREDIENTE

  • carnati afumati
  • costita afumata
  • cus-cus 250 grame
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cus - cus si afumatura cu salata de ardei copti:

Se prajesc carnatii si costita in ulei.

Intre timp intr-o tigaie vom pune 70 ml ulei de masline si calim cus-cusul in el, dupa care adaugam 750 ml apa fierbinte peste el, condimentam si lasam sa fiarba.

Dupa ce a scazut apa si a fiert punem deasupra cascaval ras.

Servim alaturi de afumatura si de o salata de ardei copti care se face ca  aici 

TIPS-URI

1

putem praji cus-cusul in uleiul in care am prajit afumatura, insa eu am facut separat pt ca voiam sa vad ce gust are simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "cus - cus si afumatura cu salata de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]