cus - cus si afumatura cu salata de ardei copti

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 6 Mai 2010 | 4481 vizualizari

COMENTARII (25)

vero_closca 1

06.05.2010, 23:25

cred ca e bun ! nu am mancat niciodata!

nadina73 1

07.05.2010, 00:50

cred ca vero a pus 3 furuclite si atunci pe mine nu ma lasat sa pun dacet 4 ,super bun am laut si eu vreua sa fac si eu ,inca nu stiu ce dar..........vedem finalu

gaby_duceag 1

07.05.2010, 08:09

Ce gust are cus-cus-ul asta?neata!

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 08:22

vero, e f bun, nici nu ma asteptam, sa-l incerci

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 08:22

sa faci nadina

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 08:25

neata gaby, e foarte bun, nu ma asteptam sa imi placa, nu siu cu ce sa zic ca seamana....e f fin, ina sp ca seamana cu lasagna, insa eu nu am mancat ca sa pot sp daca seamana sau nu, incearca-l si tu, eu zic ca o sa-ti placa

Bucataras Medi 1

07.05.2010, 08:30

nici eu nu am facut niciodata ..............dar mai convins sa il incerc.................

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 08:35

medi, eu nici nu stiam ce e ala cus-cusam dat pe net sa caut si tot nu mi-am dat seama pana nu am gasit in carrefour , chiar acum am mai dat o tura pe la el, deci mie imi place si rece, acu nush daca se manaca doar cald

rivka 1

07.05.2010, 09:00

draga cus cusul am impresia ca e un gris nu asa fin , mai mare asa...are gust de gris gaby(mie personal nu-mi place...).

mancarica arata tare bine.

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 09:19

ms rivka, nu stiu daca seamana cu grisul, nu am mai mancat gris de ffff mult timp, din copilarie

ela 1

07.05.2010, 10:03

eu folosesc cus-cus la ciorbe,in general toate bucataresele la asta il folosesc,se pune in loc de orez de obicei

silvi0ara 1

07.05.2010, 10:08

Ce buna.

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 10:18

mai ela, tu ai avansat, eu abia l-am descoperit, cu orezul il asociam eu, dar am zis sa nu induc lumea in eroare

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 10:19

ms silvioara

ela 1

07.05.2010, 10:30

dana,cus-cus sunt paste fainoase,sunt pe piata de la monte banato,arnos,cam toate firmele care fac paste fainoase au

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 10:58

da ela, acum stiu, dar pana acum eram afon

lia maria 1

07.05.2010, 11:58

Eu folosesc destul de des, cus-cus, ca si garnitura langa fripturi, in loc de cartofi sau orez, este foarte bun, noua ne place. cinci furculie

Sylvia 1

07.05.2010, 12:11

Pusikmea e tare buna reteta ta ai si de la mine 5 furculite pt afumatura . sa stii ca pastele astea care in Romania se numesc cus cus nu e adevaraul cus cus....are doar forma lui Cuscus-ul e o faina ca si grisul doar granulata si macinata altfel , eu fac dar sincer nu prea am acoliti aici in Franta se mananca tare ca e una din mancarea de baza araba ( si sunt din plin aici ) Vezi ca am pus si eu o reteta cu cuscus si e o poza si cu cutia cred.
M-am lungit sa iti explic astea ca sa te fac sa cauti si adevaratul cuscus sa il gusti
ala se face cu apa clocotita cu ce arome vrei, unt sau ulei de masline fara sa il pui pe foc.

Sylvia 1

07.05.2010, 12:13

http://www.bucataras.ro/retete/3684/pui-si-cus-cus-cu-legume.html uite aici am gasit reteta si e si poza cu cuscus-ul

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 12:39

ms sylvia, am citit pe undeva ca nu este adevaratul cus cus, o sa caut sa vad daca gasesc si la noi, are acelasi gust?asta mi-a placut mult

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 12:40

lia ms frumos

nadina73 1

07.05.2010, 15:18

danuta fac si eu zilele ,te invit la o portie

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 15:20

vin nadina cum sa te refuz

mena29 1

09.05.2010, 14:10

5 furcu,bravo,arata f bine

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:00

ms mena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval