Curmale si nuci deghizate

de Ligia Bxl in Dulciuri, 18 Ian 2011 | 5520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  cateva curmale
  • 100 gr de martipan alb,verde si roz cu gust de migdale
  • putin zahar ptr ornat
  • cativa mieji de nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curmale si nuci deghizate:

Se scot samburii din curmale si se introduce inauntru cate o bucatica de martipan(rulat in palma),miezul de la o nuca se desparte in doua si intre ele se pune o bucatica de martipan plata,apoi se dau daca doriti prin zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curmale si nuci deghizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]