Cum se prepara visinata

de Rocsi in Bauturi, 15 Iul 2011 | 6913 vizualizari

 

Cum se prepara visinata. Nu va dau cantitatile exacte pentru ca am pus dupa ochi!! asa ca puneti in functie de cate visine aveti, alcool dupa cat doriti sa iasa de tare visinata.

 

INGREDIENTE

  • visine
  • zahar
  • alcool de 95 de grade
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Indepartam coditele visinelor si le spalam bine.

le punem la scurs pe o sita.

intr-un borcan mare de sticla(eu am pus in unul de 5 kg) incepem sa asezam visinele.

punem un rand de visine,unul de zahar,iar visine,iar zahar,iar ultimul strat trebuie sa fie neaparat de zahar.

tineti borcanul in bucatarie.

amestecati in borcan zilnic,cam de 2-3 ori pe zi,pana ce zaharul se topeste,cam in 3,4 zile ar trebui sa se topeasca.

dupa ce s-a topit zaharul ,peste visine punem alcool(faceti visinata cat de tare doriti).

de acum dam visinata intr-un loc rece.

o lasam vreo 3,4 zile,apoi strecuram visinele si le aruncam,iar visinata o punem in sticle si o tinem la rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (27)

Rocsi 1

20.07.2011, 19:10

poate sa aiba o super culoare daca nu le ai cu bautura nu bei

Ubulika 1

26.07.2011, 21:11

pffff sa tot fie 10 ani de cand n`am mai baut de-asta...daca nu mai bine

Rocsi 1

26.07.2011, 21:15

hai la un paharel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zmeura cu alcool