Crutoane (pentru supe sau salate)

de dentistutza in Piine, 21 Oct 2011 | 25241 vizualizari

 

Iata cum se poate recicla o paine mai veche.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine ( eu am folosit intermediara)
  • 1 cescuta cafea cu ulei de masline (cam 120-130 ml)
  • sare, oregano/busuioc/rozmarin uscate, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane (pentru supe sau salate):

Painea se taie cubulete si se pune in tava. Uleiul se amesteca cu sarea si ierburile aromatice, se toarna peste cuburile de paine si se amesteca usor cu o paleta ca sa se imbibe in toate crutoanele. Se da la cuptor, la foc  bland, se amesteca cu paleta odata la cateva minute si se lasa pana capata o nuanta bruna-aurie. Trebuie sa devina crocante!!   Se lasa la racit si se pastreaza in recipient de sticla inchis bine, timp de cateva zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane (pentru supe sau salate)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crutoane picante sau Kubeti