Crema de branza de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2012 | 5908 vizualizari

 

Dupa reteta de branzica de casa, va prezint o crema de branza delicioasa, pe care o puteti folosi in preparate sarate sau dulci, dupa cum vreti. Foarte gustoasa si foarte ieftina, comparativ cu cea din supermarket, dupa parerea mea.

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci proaspata (preferabil de casa)
  • 50 g unt moale
  • 50 g smantana grasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza de casa:

Branza de vaci se mixeaza bine la robot, sau se da prin masina de tocat, apoi se adauga smantana si untul moale. Se mixeaza iar, pana devine ca o crema mai groasa, dar fina. Daca o vreti mai moale mai adaugati smantana; daca o vreti mai tare puneti mai putin decat am scris eu. Pastrati-o la frigider intr-un recipient inchis pana o veti folosi la ce vreti voi: combinata cu verdeata, gen Almette, intr-un cheesecake (cum am facut eu...yamii), etc, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de casa" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat