Aperitiv de craciun

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2010 | 7210 vizualizari

 

De efect, poate fi pus pe platoul cu apertive, alaturi de saratele, sancksuri, etc...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de burduf
  • 50 gr unt
  • piper,
  • boia

ptr ornat:

  • cateva cubulete de ardei gras colorat,
  • frunze de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de craciun:

1. Facem un amestec din branza si unt, ii dam gust cu piper si boia,apoi cu ajutorul unor forme de fursecuri formam diverse modele si dam totul la rece pentru 15-20 min.

2. Ornam cu bucatele de ardei gras colorat, iar cu ajutorul firelor de ceapa prindem sub forma de fundita, ca o panglica de cadouri.

3.Servim cu biscuiti sarati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval (2)