Creier de porc pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2011 | 8552 vizualizari

 

doru e innebunit dupa creier pane, de obicei il faceam dupa o alta reteta, insa azi am incercat sa-l fac altfel decat inainte si a fost parca mai multumit de rezultat...eu nu ma omor cu el, insa azi as fi mancat si eu, doar ca a trebuit sa-mi pun pofta in cui...:(

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc pane:

Spalam si curatam creierul de pielite si oscioare, dupa care il lasam la scurs.

Batem oul impreuna cu sarea, piperul si boiaua.

Dam creierul mai intai prin faina, apoi prin ou, dupa care il dam prin pesmet.

Intr-o tigaie punem ulei la incins si adaugam bucatile de creier, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

divainbucatarie 1

24.03.2011, 08:34

imi place mult!

Lau 1

24.03.2011, 10:20

buna

Dana Cristea - pusikmea 1

24.03.2011, 11:29

multumesc pentru aprecieri @ianculubita cealalta reteta o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/creier-pane-4734.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza