Placinta cu carne

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2015 | 6041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei rosu
  • 600 g carne tocata
  • 4 oua
  • patrunjel verde
  • o foaie de aluat congelat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne:

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.

Punem carnea tocata(eu am avut de porc si curcan) intr-o tigaie pe foc.Lasam pana se rumeneste putin, apoi adaugam ceapa si ardeiul tocate si morcovul dat pe razatoarea mica.Adaugam o cescuta de apa si lasam pe foc pana scade.

Ungem un vas termorezistent cu ulei, asezam foaia de aluat congelat, apoi compozitia de carne amestecata cu ouale batute si patrunjelui tocat.

Marginile foii de aluat le taiem fasii si le aducem peste compozitia de carne,Ungem aluatul de deasupra cu ou batut.

Introducem in cuptorul preincalzit pana se rumeneste, aproximativ 50 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi de placinta umplute