Crap pe varza

de ianculubita in Crap / Caras, 8 Oct 2013 | 9246 vizualizari

 

Pentru iubitorii de peste,recomand aceasta reteta buna buna de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza (2kg)
  • 1 crap (1,5-2 kg)
  • 1 ceapa mare
  • 20 ml ulei
  • 1 ceasca bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita sare de lamaie (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe varza:

Pestele curatat de solzi, intestine, branhii, spalat, bine scurs, condimentat cu sare, piper, in burta punem 3-4 catei de usturoi tocati si-l lasam deoparte. Varza taiata fideluta o frecam cu sare de lamaie apoi o punem intr-un vas cu ulei impreuna cu ceapa tocata marunt sa se caleasca. Dupa ce s-a inmuiat putin adaugam bulionul, 1 ceasca cu apa, sare, amestecam bine si lasam la cuptor 40 minute. Scoatem vasul, punem pestele deasupra, alaturi crenguta de cimbru si restul de usturoi ramas. Mai lasam alte 30-40 minute la cuptor, apoi servim cum altfel decat cu mamaliguta si ardei iute.

TIPS-URI

1

pentru cine doreste ca varza sa fie dulce,nu e nevoie de frecat cu sare de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap