Cotlet umplut

de Roxana in Porc, 15 Mai 2010 | 7406 vizualizari

 

I-am servit cu cartofii gratinati. Era sa-i mancam si sa uit sa fac poze :))

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de porc(ca pt snitele)
  • cascaval ras
  • 3 ciuperci champignon
  • 4 feliute ardei rosu
  • 2oua
  • faina, pesmet
  • sare/vegeta, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet umplut:

Se bat cotletele foarte bine,mai subtiri ca pentru snitele, condimentam cu sare/vegeta si piper. Umplem cu cascavalul ras, ciupercutele taiate fin si cate o feliuta de ardei rosu.

Le dam prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

16.05.2010, 17:35

si eu vreau am pus 5 furculite primesc si eu

Roxana 1

16.05.2010, 17:54

nadina sa stii ca mai am o portie cu mare drag

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]