Cotlet umplut

de Roxana in Porc, 15 Mai 2010 | 7541 vizualizari

 

I-am servit cu cartofii gratinati. Era sa-i mancam si sa uit sa fac poze :))

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de porc(ca pt snitele)
  • cascaval ras
  • 3 ciuperci champignon
  • 4 feliute ardei rosu
  • 2oua
  • faina, pesmet
  • sare/vegeta, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet umplut:

Se bat cotletele foarte bine,mai subtiri ca pentru snitele, condimentam cu sare/vegeta si piper. Umplem cu cascavalul ras, ciupercutele taiate fin si cate o feliuta de ardei rosu.

Le dam prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]