Cotlet de porc pe pat de ceapa

de Panacris in Porc, 6 Mar 2012 | 7212 vizualizari

 

Cotlet de porc, ceapa si cartofi o combinatie delicioasa la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc dezosat 8 bucati
  • ceapa galbena 4 bucati
  • cartofi rosii 8 bucati
  • sare iodata
  • ulei de masline
  • vin alb demisec
  • mustar cu seminte
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • usturoi 3 catei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc pe pat de ceapa:

Se pregateste un sos din mustar, ulei de masline si sare, cu care se "maseaza" cotletele. Ceapa se curata, se taie rondele si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se pun cotletele peste ceapa si se dau la cuptor la foc iute cca. 15 minute, intorcandu-se pe fiecare parte. Cartofii se curata, se taie rondele si se aseaza peste carne. Se asezoneaza cu sare, piper si boia. Se toarna vinul peste amestecul de mai sus, usturoiul maruntit si se lasa la cuptor cca. 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]