Cotlet de porc cu legume, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 22 Apr 2013 | 11073 vizualizari

 

Ador ciupercile, sotul si baietelul apreciaza carnea. Cu aceasta mancarica am impacat pe toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc;
  • 500 gr. ciuperci champignon proaspete;
  • 2-3 morcovi;
  • 6-8 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • 2 foi de dafin;
  • cimbru;
  • putin ulei;
  • 1 cana cu vin alb sec;
  • 1 cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu legume, la cuptor:

Cotletul de porc il taiem in felii potrivite ca si grosime. 

Taiem ciupercile in bucati potrivite, morcovii rondele si feliem 2 catei de usturoi.

Intr-o tava punem putin ulei, adaugam morcovii si cei 2 catei de usturoi taiati feliute.

Adaugam bucatile de carne. Deasupra asezam ciupercile, foaia de dafin, cimbrul, potrivim de sare si piper.

Adaugam cana de vin si o cana de apa.

Lasam la cuptor aproximativ o ora, verificam daca este facuta carnea dupa care adaugam restul de usturoi ramas, pisat si amestecam usor.

Mai lasam la cuptor maxim 3-5 minute. 

TIPS-URI

1

puteti adauga si alte legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

COSTEO 1

22.04.2013, 16:46

buna tare rau.......vreau si eu

Patricia Iordache 1

22.04.2013, 16:52

Zamfira, Costeo...

babi5 1

12.06.2013, 19:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete mediteraneene