Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai

de papabundetot in Porc, 15 Mar 2014 | 3348 vizualizari

 

Desi suntem in perioada postului Pastelui,unii dintre noi printre care ma numar si eu,nu reusim neaparat sa respectam acest post pe toata perioada lui,asa ca pentru astazi am pregatit un cotlet de porc la cratita :) cu fenicul si un delicios orez thai.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pentru cotlet:
  • 8 felii cotlet de porc fara os
  • 1 buc fenicul
  • 1 catel usturoi
  • 1 tulpina apio
  • sos soia
  • sos tobasco
  • turmenic,
  • chimen macinat,
  • chilly praf,
  • ghimbir macinat
  • sare roz de Himalaya
  • Pentru orez:
  • 1 masura orez,
  • 1 masura si jumatate apa
  • turmenic,
  • sare roz de Himalaya
  • 1 lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai:

Cotlet: am spalat si apoi uscat cu un prosop de hartie cotletele de poc,am spalat si curatat feniculul,telina apio si usturoiul,apoi le-am tocat marunt.Intr-o cratita am pus putin ulei,am adaugat apoi legumele tocate pe care impreuna cu condimentele (chilly,turmenic,chimen macinat,ghimbir),si le-am calit usor pana cand s-au patruns,apoi am adaugat cotletele si le-am lasat cam 2 minute pe fiecare parte.

Am adaugat apoi sosul de soia si tobasco si o cana cu apa si am lasat cotletele sa se patrunda bine si sa scada sosul putin.

Orezul:Am pus intr-o tigaie cu capac o masura de orez,1 masura si jumatate de apa si sare roz de Himalaya,am pus capacul si am lasat orezul sa fiarba 10 minute,apoi am adaugat turmenicul si untul si am stins focul.

Am servit acest preparat alaturi de o delicioasa salata de baby spanac cu rosii si mozzarella,acompaniate cu ulei de masline si putina sare.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]