Cotlet de porc cu ceapa si ardei

de Panacris in Porc, 19 Mai 2012 | 4718 vizualizari

 

Porcul ce mai buna leguma:D

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc dezosat 8 felii
  • ceapa galbena 1000 g.,
  • ardei verde 2 bucati,
  • vina lab demisec 250 ml.,
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ceapa si ardei:

Ceapa se curata, se taie felii, se pune la calit in putin ulei si apa. Ardeiul se curata  se toaca marunt, adaugandu/se la ceapa calita. Cotletele se taie felii, se pun peste amestecul de ceapa, se asezoneaza de sare si piper, se adauga vinul si apa cat sa acopere carnea. Se lasa la fiert cca. 30 de minute la foc potrivit, semiacoperit. Se serveste cu garnitura de cartofi si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ceapa si ardei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]