Costițe de Porc la cuptor cu bere

de Alina26 in Porc, 18 Dec 2014 | 5200 vizualizari

 

Pot sa zic doar atat....Mama ce Buneeeee.....si "Pacat ca ai numai 10 degete"...:)))

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg costite de porc intregi
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • 2 lingurițe boia de ardei iute
  • 5-6 lg sos barbequ (il gasiti in supermarket)
  • 1 pahar de bere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costițe de Porc la cuptor cu bere:

Spalam carnea o condimentam  cu sare, piper si boia de ardei iute și dulce...si intindem bine condimentele pe ambele parti.

Punem într-o tava costitele, berea si dam la cuptor pentru doua ore.Acoperiti cu folie de aluminiu. Din jumate in jumătate de oră , cu ajutorul unei pensule ungeti pe toate partile cu sos barbequ.Sa nu uitati sa le intoarceti din cand in cand.

La sfarsit lasati circa 10 minute fara folie sa se rumeneasca bine.Daca scade berea puteti sa mai adaugati.

Serviti calde cu mainile..cu usturoi...cu salata....cu ce va place.

Noi am mancat cu salata de varza si cartofi prajiti...si normal cu mainile. :) :) :))...si bere....:D

Sa aveti pofta!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costițe de Porc la cuptor cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

marcela1979 1

19.12.2014, 08:52

ianculubita 1

19.12.2014, 10:11

vai de mine ce bine arata si ce pofta mi-ai facut!!

Alina26 1

19.12.2014, 13:38

Mulțumesc! !!!!! Ma bucur ca va place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]