Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe

de RuxyRux in Prajituri, 29 Aug 2012 | 8216 vizualizari

 

Simple, rapide si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj( cam jumatate)
  • 250 gr branza de vaci cremoasa
  • 100 gr zahar
  • extract de vanilie( sau vanilie de care aveti)
  • pudra de coaja de portocala o lingurita
  • 1 ou si 2 galbenusuri
  • 1 galbenus pentru uns aluatul
  • fructe: piersici, struguri, zmeura...sau ce doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe:

Pregatim formele de briose.

Decupam patrate din foaia de copt( pergament) pentru cate bucati dorim sa facem.

Decupam din aluat cu un cutit patrate si le asezam pe foitele pergament.

Asezam cu totul in forme. Formele le instalam pe tava de copt pana sa le umplem. Vor fi mai greu de mutat cu compozitia in ele.

Pregatim branza , amestecam cu vanilie, zahar si pudra de portocale, apoi cu ouale. Din crema vom pune cate doua linguri in cosulete si deasupra fructele taiate. Ungem foietajul cu galbenus.

Vom coace la 220 de grade pentru aproximativ 30 de minute( mai mult sau mai putin in functie de cuptor). Cand sunt gata le desprindem usor din foaia pergament si le mutam pe un platou.

Servim apoi cu placere , sunt grozav de bune!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si stafide