Cosulete cu mac

de mamaieelena in Prajituri, 18 Apr 2011 | 4239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pachet de coca foietaj proaspat 400 gr
  • 100 gr mac macinat
  • 6 linguri cu gem de prune
  • zahar pudra pt pudrat cosuletele la sfarsit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu mac:

Coca de foietaj se desface, se portioneaza cu un cutit in patratele si in mijloc am pus cu lingura cate o gramajoara de mac amestecat cu gem. Am unit cele doua colturi din diagonala si am strans bine ca sa nu se desfaca la copt . Am asezat cosuletele pe tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si am pus la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Atunci cand s-au rumenit le scoatem pe un platou si le pudram reci.Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu mure si crema de vanilie