Cosulete aperitiv, cu file de hering

de RODIMUR in Peste, 30 Noi 2019 | 3120 vizualizari

 

În zilele de post cu dezlegare la pește, putem prepara niște aperitive atractive și gustoase cu doar câteva ingrediente. Un mod frumos și rapid de a pregăti un aperitiv pentru o masă festivă, în post sau în zilele obișnuite, dacă vă place peștele.

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 200 grame de file de hering
  • 4 frunze de salată
  • 14-15 roșii cherry
  • 14-15 măsline fără sâmburi
  • 1/2 lămâie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete aperitiv, cu file de hering:

Se spală frunzele de salată și se scurg bine de apă.

Se spală roșiile cherry și se feliază lămâia.

Se taie chiflele  și se golesc de miez.

Se feliază fileul de hering.

Se umplu chiflele cu: frunze de salată, felii de hering, roșii, măsline și felii de lămâie.

Coșulețele aperitiv se pot servi imediat, sau după ce stau 15 minute la rece.

TIPS-URI

1

Puteți folosi și altfel de pește.

2

Pentru decor, inițiativa personală este la mare apreciere.

3

Preparați coșulețele aperitiv cu puțin timp înainte de consumare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv, cu file de hering" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta cu ton