O mancare foarte gustoasa.
Costita se spala, se portioneaza si se pune intr-o oala la fiert. Se adauga sare.
Se scurge apa din conserva cu fasole si se clateste fasolea pana cand apa devine limpede.
Cand carnea este aproape gata se adauga fasolea si se mai lasa 10-15 minute.
Ceapa si morcovii se curata si se spala.
Ceapa se toaca, 1 morcov se taie rondele subtiri, iar ceilalti se dau pe razatoarea mare.
Intr-o tigaie se pune ceapa si se lasa pana devine sticloasa.
Se adauga morcovii se lasa putin sa se caleasca dupa care se adauga apa cat sa-i acopere.
Cand s-au fiert se adauga rosiile cu sucul propriu, magheran, sare, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand rosiile sunt fierte.
Carnea si fasolea se scurg de apa si se pun peste rosii.
1
Se asezoneaza dupa gust.
2
Se serveste alaturi de muraturi.