Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

de Bucataras in Dulciuri, 2 Mai 2024 | 2852 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Aceste cornulețe rapide sunt alegerea perfectă pentru momentele în care doriți să pregătiți rapid ceva dulce și bun. Le puteți umple cu caise și prune deshidratate sau cu orice umplutură vă place vouă, sunt foarte, foarte bune și incredibil de simplu de făcut. Oricât de greu ar fi de crezut, gustul lor nu diferă de cel al cornulețelor clasice. Încercați-le, ca să vă convingeți.
      Pentru Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă ai nevoie de doar câteva ingrediente: aluat fraged, rahat, fructe deshidratate, pastă fistic și zahăr pudră.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă:
      • 1 aluat fraged dulce
      • 3-4 bucățele de rahat colorat
      • 3-4 curmale deshidratate
      • 3-4 caise deshidratate
      • 3-4 linguri cremă de fistic sau Nutella
      • 2 linguri nucă măcinată
      Portii: 14
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă:

      Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă:

      Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici.

      Pregătirea Aluatului:

      Dacă folosiți aluat fraged dulce pregătit, pregătiți-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau folosiți rețeta preferată de aluat fraged.


      Umplerea și formarea cornulețelor:

      Întindeți aluatul pe o suprafață de lucru și tăiați-l în triunghiuri de dimensiune egală. În partea mai lată a fiecărui triunghi, adăugați o lingură de cremă de fistic sau Nutella amestecată cu puțină nucă măcinată sau așezați câte o caisă /curmală deshidratată sau câte o bucată de rahat pe fiecare triunghi și rulați-le în cornulețe.

      Coacere:

      Preîncălziți cuptorul la 170°C. Așezați cornulețele pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 - 20 de minute sau până devin aurii și crocante.

      Servirea:

      Lăsați cornulețele să se răcească puțin, apoi pudrați-le cu zahăr înainte de a le transfera pe un platou. Serviți cornulețele rapide alături de o ceașcă de ceai sau cafea pentru un moment dulce și reconfortant.

      Aceste cornulețe rapide sunt perfecte pentru a vă răsfăța cu un desert delicios și fără prea mult efort. Bucurați-vă de savoarea lor!

      Din seria dulciurilor de casă, vă recomandăm să încercați și rețeta de Cornulețe cu rahat colorat, delicioase sau rețeta de Cornulețe cu nuca și untură, foarte fragede și ele.

      Rețeta noastră preferată este cea de Cornulețe fragede cu osânză.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

      ieri la 09:50

      Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

      pe 01.07 la 10:33

      Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

      pe 30.06 la 15:08

      TOP
      utilizatori

      MotanLaOale

      1049 puncte

      mirela0911

      1000 puncte

      Gherca Daniela

      1000 puncte

      RODIMUR

      222 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Cornulete cu nuca si vanilie