Cornulete fragede cu gem

de Panacris in Prajituri, 1 Mar 2011 | 17461 vizualizari

 

Un aluat simplu si fraged cu bors!!!

 

INGREDIENTE

  • bors 1 ceasca
  • drojdie cat o nuca (sau 1 lingurita de drojdie uscata)
  • ulei 2 cesti 
  • sare 1 lingurita
  • faina cat cuprinde pentru a se forma un aluat elastic
  • dulceata
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu gem:

Se amesteca ingredientele foarte bine pana la omogenizare. Nu trebuie  sa creasca aluatul!!!! Se intinde aluatul in foaie de apoximativ  1/2 de cm. Se taie in patratele. Se pune cate o lingurita de dulceata pe fiecare patratel. Optional se poate pune si cate 1/2 de nuca. Se ruleaza in forma de cornulete. Se aseaza in tava tapetata cu foaie de pergament si se coace la cuptor cca. 15 min. Inca fierbinti se ruleaza prin zahar pudra vanilat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ceasca de bors se poate inlocui cu 2 lingurite de otet diluate cu apa!

2

in loc de ulei se poate folosi o lingura de untura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si nuca(de post)