Cornulete fragede cu gem

de Panacris in Prajituri, 1 Mar 2011 | 17550 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

01.03.2011, 17:52

si eu fac cornulete cu bors de post

Panacris 1

01.03.2011, 17:54

Da, nici nu mi/am dat seama ca sunt de post. , pentru ca de regula le fac cu untura sunt mai fragede

Lau 1

01.03.2011, 18:01

Rocsi 1

01.03.2011, 18:10

fac si cu untura de frupt,dar de post le fac cu bors,,,sunt foarte bune

zaharia_mihaela2005 1

01.03.2011, 18:30

f bune

tanyapatap 1

01.03.2011, 19:37

mirela0911 1

01.03.2011, 20:23

delicioase

divainbucatarie 1

01.03.2011, 20:56

LUK 1

01.03.2011, 21:00

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:46

bune

elena1988 1

02.03.2011, 11:02

Panacris 1

02.03.2011, 17:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Regina prajiturilor