Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristinutanicolita in Prajituri, 29 Aug 2014 | 4695 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: cornulete cu gem, cornulete fragede, retete Prajituri
Aluatul dezghetat se intinde si se taie in 12 patrate.
Se pune gemul si se formeaza cornuletele.
Se coc la foc mediu pana se rumenesc usor deasupra.
Inainte de servire se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
de Bucataras 6
de laura_n 7
de Lavinia 1
de trifadalia 4
cristinutanicolita 1
Rocsi 1
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 15:25
pe 12.12 la 22:27
pe 12.12 la 11:50
pe 11.12 la 12:41
pe 10.12 la 09:22
5 comentarii
de Panacris 9
4 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
brunetica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bia27 1
Rocsi 9
1272 puncte
Panacris 9
1101 puncte
abstract01 1
324 puncte
Merisor 9
300 puncte
Lau 9
251 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!