Cornulete cu gem

de claudiamarincus in Dulciuri, 24 Feb 2013 | 4837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou,
  • 3 linguri de zahar,
  • o cana de untura,
  • 7 linguri de apa,
  • 2 linguri de otet,
  • un praf de copt,
  • faina cat cuprinde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Se pun cam 300 de grame de faina intr-un bol peste care se adauga untura,oul apa,zaharul si la sfarsit praful de copt stins cu otet.

Se amesteca toate ingredientele bine pana se omogenizeaza si se mai adauga faina sa fie usor de modelat.

Se lasa la dospit 20 de minute apoi se intinde din aluat pe masa tapetata cu faina si se taie dupa preferinte.

Se pune gem sau dulceata si se ruleaza.Se dau la copt iar apoi se dau prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede