Cornulete (2)

de Lau in Dulciuri, 8 Sep 2011 | 4146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 75 g zahar
  • 4 linguri ulei
  • 150-200 ml apa calduta
  • dulceata de corcoduse
  • 1 galbenus ou
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete (2):

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea si zaharul. Adaugam oul batut si uleiul. Amestecam si treptat adaugam apa calduta. Framantam un aluat care nu se lipeste de maini. Lasam 15 minute sa se odihneasca

Intindem o foaie subtire, facem un cerc cu ajutorul unei farfurii si taiem triunghiuri. Punem dulceata in partea lata si unim colturile.

Le asezam in tava unsa cu ulei, le ungem cu galbenusul de ou batut cu laptele

Le dam la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra

Le pudram cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu nuca si dulceata de merisoare