Cordon bleu cu cartofi la cuptor

de Merisor in Mancaruri cu carne, 17 Iul 2012 | 7351 vizualizari

 

Asta mi-au comandat baietii pentru cina si m-am executat!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui(1/2Kg)
  • 2 oua
  • pesmet
  • mustar
  • putin lapte dulce(1 lingura)
  • putina faina
  • felii de cascaval afumat de la DELACO
  • felii de kaizer afumat
  • 6 cartofi
  • delikat
  • unt
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu cartofi la cuptor:

Am feliat pieptul de pui si l-am batut putin cu batatorul de snitele.

 La mijlocul fiecarei felii de piept de pui am pus o felie de cascaval si una de kaizer si  am impaturit.

Din oua, mustar, lapte, putin delikat si faina am facut o compozitie groasa ca la clatite. Am trecut rulourile intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si la sfarsit prin pesmet si le-am prajit in ulei.

Carofii curatati si spalati i-am taiat in patru si i-am pus in tava unsa cu unt. Am presarat delikat si i-am dat la cuptor pentru 35-40 minute.

Cand i-am scos am presarat cascaval ras. 

Am servit cu castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]