Cordon bleu

de La Ancuta in Porc, 23 Mar 2012 | 13691 vizualizari

 

Cui nu-i place? Noua sigur ne place si se prepara destul de repede. Este perfect pentru zilele in care sunt pe fuga :)

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cotlet de porc
  • 6 felii sunca
  • cascaval
  • pesmet
  • faina
  • ou
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Feliile de carne le batem cu ciocanul pentru snitele apoi le condimentam cu sare si piper.

Pe fiecare felie de carne asezam o felie de sunca (taiata subtire) si 2-3 bucatele de cascaval. Rulam strans avand grija sa intoarcem marginile in interior (ca la sarmale).

Trecem rulourile prin faina apoi prin ou si pesmet si le prajim in uleiul incins, pe toate partile. Scoatem rulourile pe hartie absorbanta pentru a scapa de grasimea in exces.

Le servim calde alaturi de garnitura preferata (noi am avut cartofi crocanti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]