Cordon bleu

de La Ancuta in Porc, 23 Mar 2012 | 13232 vizualizari

 

Cui nu-i place? Noua sigur ne place si se prepara destul de repede. Este perfect pentru zilele in care sunt pe fuga :)

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cotlet de porc
  • 6 felii sunca
  • cascaval
  • pesmet
  • faina
  • ou
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Feliile de carne le batem cu ciocanul pentru snitele apoi le condimentam cu sare si piper.

Pe fiecare felie de carne asezam o felie de sunca (taiata subtire) si 2-3 bucatele de cascaval. Rulam strans avand grija sa intoarcem marginile in interior (ca la sarmale).

Trecem rulourile prin faina apoi prin ou si pesmet si le prajim in uleiul incins, pe toate partile. Scoatem rulourile pe hartie absorbanta pentru a scapa de grasimea in exces.

Le servim calde alaturi de garnitura preferata (noi am avut cartofi crocanti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu crocant