Cordon bleu

de diaconta in Pui, 7 Dec 2011 | 9617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • felii de cascaval
  • felii de sunca
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui se taie felii subtiri,apoi se bat cu ciocanul de snitele, ajutandu-ne de o folie alimentara ,pentru a nu se sfarâma.Se condimenteaza.

Pe felia de piept de pui asezam o felie de sunca,apoi o felie de cascaval.O îndoim si o închidem ca pe un plic.Daca este cazul o prindem cu scobitori.

Oul,faina si pesmetul le punem separat în câte un vas.

Dam snitelele astfel formate prin faina,apoi prin ou si la urma prin pesmet.

Incingem ulei într-o tigaie si le prajim pe ambele parti.Lasam focul mai mic pentru ca sa se prajeasca carnea.Sunt gata cand carnea este patrunsa si sunt rumenite frumos.

Le scoatem pe un prosop absorbant pentru a elimina excesul de ulei.

Eu le-am servit cu garnitura de orez,dar cred ca se potrivesc cu orice alt fel de garnitura. Poftă bună !!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu