Corabioare cu pate de ficat

de Miha in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 12623 vizualizari

 

Un aperitiv pentru impresionat piticii mancaciosi...

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de pasare
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 10 oua
  • 20 felii de sunca si tot atatea scobitori :))
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu pate de ficat:

Ceapa taiata solzisori se caleste in unt.
Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb inabusit.Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa la racit.
Se condimenteaza cu sare si piper (se pot adauga si 2-3 linguri de maioneza) si se da totul prin blender.

Ouale fierte tari se taie in jumatate si se scobesc de galbenusuri.Se umplu cu pasta de ficat si se orneaza cu felii de sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci