Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti

de Sidy in Pui, 23 Ian 2011 | 6325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 1 ceapa
  •  1 gogosar
  • 0,5 l bere
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti:

Se curata de piele copanele si se pun la fript in tigaie cu putin ulei.Se rumenesc bine pe ambele parti.

Cand sunt gata fripte se scot pulpele pe o farfurie. In sosul ramas se caleste ceapa taiata marunt si gogosarul. Cand sunt moi punem berea si pulpele din nou in tigaie.Punem sare si piper. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic ,cat mai mult...
Copanele se servesc cu cartofi la cuptor cu parmezan si mancarica de ardei copti.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor